Forum > Zakup Hyundaia
[i30] KUPNO i30
kosmos2011:
--- Cytat: "schwarz84" ---z Niemiec zostaje zaufać sprzedawcy i wpisom w książce serwisowej ?
--- Koniec cytatu ---
Można spróbować podjechać z dokumentami samochodu powinni coś ujawnić.
Będziesz kupować auto "na Niemca"?
gulgulq:
--- Cytat: "robaszek127" ---Kupując auto z Niemiec raczej traktuj wszystko jako podejrzane bo tam dobre samochody są droższe niż w Polsce. A ksiażki serwisowe można kupić na allegro i pieczątki wyrobić. 90% aut ma skręcone przebiegi. Więc lepiej dobrze sprawdzić historie auta.
--- Koniec cytatu ---
Jak znasz niemiecki warto wykonać przy sprzedawcy jeden telefon do dealera na pieczątce. Wrażenia na pewno :) ciekawe.
Auto masz sprowadzone z Belgi i kupione od osoby prywatnej to powinno mieć Car-pass.
Historie sprawdzisz tutaj:
https://professionals.car-pass.be/verify/?request_locale=fr
Bardzo fajnie wyposażony model. U nas chyba nie było w ofercie nawigacji dla wersji Go!.
System BlueDrive - upierdliwy ale można go wyłączać - niestety przy każdym starcie silnika.
schwarz84:
--- Cytat: "robaszek127" ---
Auto masz sprowadzone z Belgi i kupione od osoby prywatnej to powinno mieć Car-pass.
System BlueDrive - upierdliwy ale można go wyłączać - niestety przy każdym starcie silnika.
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego BlueDrive jest upierdliwy ? przeszkadza coś w jeździe ? Ma jakiś odczuwalny wpływ na spalanie ? Moje przebiegi to głównie autostrada 3x w tyg. 170km.
--- Cytat: "kosmos2011" ---
Można spróbować podjechać z dokumentami samochodu powinni coś ujawnić.
Będziesz kupować auto "na Niemca"?
--- Koniec cytatu ---
Masz na myśli aby podjechać do dealera ?
Nie, chce kupić normalnie aby w papierach był aktualny sprzedający z Polski. Ciekawe tylko czy się zgodzi :D
Pozdrawiam
mane86:
Witam,
sprawdzi mi ktoś po VINie przebieg?
Czy Hyundai podczas serwisów wpisuje takie dane w bazie danych?
Bo mam fajną ofertę ale przebieg około 30tys, auto z 2013r.
VIN: TMAD351UAEJ125809
gulgulq:
--- Cytat: "schwarz84" ---
Dlaczego BlueDrive jest upierdliwy ? przeszkadza coś w jeździe ? Ma jakiś odczuwalny wpływ na spalanie ? Moje przebiegi to głównie autostrada 3x w tyg. 170km.
--- Koniec cytatu ---
Gasi ci silnik np. na światłach. Niby idea szczytna ale jaki to ma wpływ na np. rozgrzaną turbinę ??
Więcej tutaj i na forum ceed:
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?p=89372&highlight=#89372
Nawigacja
[#] Następna strona