Forum > Zakup Hyundaia
[i30] KUPNO i30
jurant89:
CIREK a to musi być kombi i diesel??
1.6crdi 90KM ladnie ciagnie rozni się od 115 softem i turbina ma stala geometrie a w 115 jest zmienna noi mniej awaryjna jest w 90km. zawsze możesz chipowac kiedyś. 800zl w juratuning bo się dowiadywałem i dobrze facet robi. Tanio o polowe bo ma swój plac i garaz nie musi oplacac wynajmu hali itp. bo w kato 1600zl
[ Dodano: 2016-01-13, 22:16 ]
kosmos2011 poprawione :)
cirek:
jurant89,
tak musi być kombi i 115 konni jechałem 90i szału nie ma a jak zapakuje jeszcze auto + rodzina to nie ma szału
[ Dodano: 2016-01-14, 07:21 ]
jurant89,
widziałeś może to auto bo to twoje rejony chyba
http://otomoto.pl/oferta/hyundai-i30-1-6-crdi-comfort-world-cup-krajowy-serwisowany-bezwypadkowy-ID6yeUrf.html
jurant89:
CIREK
Nie nie widziałem. pojechałem ogladac auta na gielde bo miałem kupic po nowym roku i trafil mi sie ten co kupiłem,wiec zbytnio sie nie ogladalem za autami. jak chcesz to możesz przyjechać do mnie to pojeździmy razem.
Ja sie przesiadłem z seata leona 1.6 benzyna 103KM, to dla mnie ten 90konny to rakieta :D nie mam porównania nie jezdzilem 115km. Może kiedyś go chipuje jak będę miał porównanie. Ale roznica jest taka ze ja mam 235NM a ten 115 konny 255NM czyli w przyspieszeniu jest pewnie nawet nie widoczna roznica :)
cirek:
a gdzie na giełde jakas duża wolałbym kupić od os prywatnej
szukam czegoś z roku 2011-2012 z 115 koni z filtrem cząstek stałych lub bez i najlepiej bez dwumasy.
A co kupiłeś i za jakie pieniądze ?
jurant89:
CIREK
Ja kupiłem i30cw z 2010roku pierwsza rejestracja maj 2011rok. Przebieg był 58tys. 1.6crdi 90km bez dwumasy, bez filtra. Opony letnie orginalne fabrycznie na alusach, do tego opony zimowe jak nowe na stalowych. Dalem nie cale 30tys.
Kupilem seata Leona w komisie 5lat temu i powiedziałem ze już nie kupie nigdy więcej i znowu kupiłem,a tak jak Ci mowilem byłem tylko ogladac. Ale wydaje mi sie, ze to oni 24h skupują auta i to do nich często ktoś idzie jak potrzebuje od razu gotówki,dlatego tez maja często cos fajnego. Tylko trzeba trafic na dobry komis który nie kupi rupiecia bo będzie wiedział,ze go nie sprzeda. Dlatego zanim kupisz w komisie zobacz jakie ma inne auta,wpisz w gogle nazwe komisu opinie. Bo nie którzy robia tak,ze skupują od ubezpieczycieli typu PZU rozbitki robia je i wystawiają. Noi tez zwracaj uwagę żeby na umowie było napisane gwarancja ze bezwypadkowy, bezkolizyjny i przebieg żeby miał odnotowany. Nie które komisy tak sie reklamują ze pisza to wszytsko na umowie, ja tak mam
Nawigacja
[#] Następna strona