Forum > Zakup Hyundaia

[i30] KUPNO i30

<< < (35/82) > >>

kopaczak:
Witam, Ja mam pytanie z innej beczki czy taką akcję serwisową hyundai powinien przeprowadzić za darmo po gwarancji ?

adiszek:
osobiście ani ja, ani ojciec z licznikiem problemu już nie mamy - problem polegał na tym, że licznik mrugał bo podobno coś tam ze stykami było.

Niestety, po gwarancji nie mają obowiązku przeprowadzić darmowej wymiany.

Mnie gwarancja (tzn poprzedniemu właścicielowi) skończyła się 11 listopada, a ja odkryłem wadę fabryczną ze sprzęgłem (hucząca tarcza sprzęgłowa podczas wysprzęglania na biegu wstecznym) i stety i niestety - dostałem zniżkę ale za naprawdę muszę zapłacić sam.

Takżę w skrócie : LICZNIKI PO WYMIANIE działają sprawnie i nic się z nimi nie dzieje.
Jeśli gwarancja minęła, wymienić licznik można tylko i wyłącznie na swój koszt.

Pozdro :)

apikus:

--- Cytat: "adiszek" ---Takżę w skrócie : LICZNIKI PO WYMIANIE działają sprawnie i nic się z nimi nie dzieje.
--- Koniec cytatu ---

Potwierdzam, u mnie też wszystko OK.

cirek:
mam pytanie bo szukam hyundaia i 30 I wersji z silnikiem disla o mocy 116 z roku 2011 jak to jest czy te auta miały dwumasę czy nie bo 90 konne na pewno nie miały i na pewno mają II od 2012 poratuje ktoś

kosmos2011:
W silnikach D4FB w modelach FD i GD (do 2014) w Europie nie było montowane koło dwu-masowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej