Forum > Zakup Hyundaia

[i30] KUPNO i30

<< < (33/82) > >>

marecki_78:
Też mi się tak wydaje .... juz nie wiem co mam robić bo akurat historię auta sprawdziłem i jest na 100% pewna .- w sesnie przebiegu i oryginalności książki.

Mam rok młodszego ale 10 tys droższego ;-) http://otomoto.pl/oferta/hyundai-i30-hyundai-gdh-i30-faktura-vat-i-wlasciciel-niski-przebieg-okazja-ID6ydqdR.html#ee61e5b0b3

[ Dodano: 2015-12-16, 14:05 ]
Dziękuję koledze dzixone za prywatną wiadomość ;-) muszę pomyśleć ;-)

Brt:
marecki_78, Dodaj screeny do aukcji, inaczej dostaniesz punkty!

cirek:
Witam,

Jestem zainteresowany zakupem i30 ale mam wątpliwości.
Mianowicie auto które mi się podoba miało wymieniany wyświetlacz na desce rozdzielczej po wymianie i po przekręceniu kluczyka w stacyjce widać na wyświetlaczu 1667 km a auto ma przebieg 86 tys.
Jeszcze jedno czy to jest normalne że jeśli auto długo stoi to ma problemy z odpaleniem tzn odpala za 3 lub 5 razem.
Jest to i30 z roku 2011.
Ktoś coś pomoże

robaszek127:
To, że ma tyle na liczniku to chyba nie problem bo większość i tak samochodów u nas używanych ma liczniki skręcone.
A co do zapalania to nie normalne a powinien raczej zapalać idealnie. Albo świece i przewody do wymiany, zapchany filtr paliwa czy brudna przepustnica czy nawet słaba kompresja silnika. Trzeba to sprawdzić przez zakupem.

cirek:
w tym wypadku to nie koniecznie bo auto jest własnością serwisu czy salonu.
podają że auto ma przejechane 86 tyś a na wyświetlaczu ma 1664 km i był wymieniany wyświetlacz tylko nie wiem czy to normalne. W serwisie można sprawdzić kompresje silnika

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej