Forum > Zakup Hyundaia

[i30] KUPNO i30

<< < (24/82) > >>

kosmos2011:
10-07-2014 były robione dwie akcje serwisowe przy przebiegu 104828 km czyli jeśli handlarz kupił po tej dacie to przebieg jest wiarygodny.

Kewals:
Witam
Mam zamiar kupić i30 II po 2012r,interesuje mnie benzyna 1,6 jednak rozglądam się po Niemczech i praktycznie nic nie ma.Zostaje mi zakup benzyna 1,4 lub 1,6 diesel,który byłby lepszy?Dużo kilometrów nie robię.Bardzo fajnie,ze silniki maja łańcuch zamiast paska,duży plus.
Na pewno będzie to wersja clasik,bardzo podobają mi się tylne światła.Czy po za światłami clasik rożni się czymś od innych wersji ?
Nigdzie tez nie mogę znaleźć informacji,ze i 30 ma czujniki cofania-parkowania.W takim razie będę musiał sam je zamontować,możne ktoś poleci jakiś sprawdzony zestaw i jak to sprawnie podłączyć ?

Lucressi:
Hi

Jeśli nie robisz dużo km rocznie to rozsądnym wyjściem będzie benzyna. Co do czujników cofania to mówisz chyba o systemie kamery cofania? Nie jestem pewny ale jest to gadżet montowany za dopłatą  :mrgreen:

robaszek127:
Na krótkie trasy dizla szkoda kupować bo go zjeździsz  bo to nie silniki do jazdy wokół komina. Zostaje benzyniak a że gaz odpada to i ten 1.4 może być.\
Co do czujników cofania u siebie już kilka zestawów chodzi z allegro i koszt montażu wychodzi tylko za zakup bo zakładanie jest proste.

pxm:
Cześć!
Przymierzam się do zakupu nowego auta, szukam czegoś w miarę nowego w dieslu... najlepiej bez dpf :) i przeglądając oferty zauważyłem że można dostać i30 z 1.6 crdi w wersji 90KM po 2010, zarówno z jak i bez dpfu.
Czy orientujecie się może w jaki sposób można to zweryfikować, np. po VINie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej