Forum > ix35 EL

[ix35 EL] TURBOKAMERA 10 odc.3/13 -stuki w zawieszeniu IX

<< < (2/12) > >>

Gringo:
Koniecznie muszę to zobaczyć :!:
Dzięki Panowie za namiary  ;-)  8-)

zomol:
Nic ciekawego nie powiedzieli konkludując:
.... wredny klient zamiast cieszyć się, że mu sprzedali auto to wydziwia i wymyślił sobie, że mu przy przebiegu 150 km zaczęło stukać zawieszenie (chyba przód po stronie pasażera).
Serwis z dobroci serca wymieniał wszystko po kolei ( 4 naprawy zawieszenia) a, że to nie pomogło więc serwis stwierdził, że są to normalne odgłosy pracującego zawieszenia i wysłał klienta na drzewo  :-P  
Padło więc pytanie dlaczego wymieniali jak tak ma być - odpowiedź serwisu ..... żeby klient był zadowolony  :lol:  :-P
To nic, że klient powołał rzeczoznawcę który stwierdził wadę fabryczną - serwis i tak wie lepiej ma stukać i basta  :lol:  :mrgreen:  :-P

Jak jeździłem testówką - przebieg coś ponad 2 tys a zawieszenie stukało na wybojach bardziej niż w Poldku mojego ojca po 16 latach eksploatacji (panowie z salonu twierdzili, że tego nie słyszeli - może jeździli tylko po równym  :lol:)
W każdym razie wiem o jakie odgłosy chodzi i współczuję jak komuś tak stuka bo mnie by chyba krew zalała ale na szczęście w moim na razie odpukać cicho i powoli dochodzę do 3 tys  :-P

Kurako:

--- Cytat: "Zbyszek" ---Jak to odtworzyć?
--- Koniec cytatu ---

wtyczka microsoft silverlight

film dostepny dopiero jutro :)

firefighter1:
Szkoda, że nie słychać jak to stuka, bardzo mnie to ciekawi.

zbyh:
Stare, ale nie zmienne od czasów komuny tłumaczenie te typy tak mają :-D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej