Forum > i30 PD

Ustawienie przednich lamp

(1/2) > >>

neo2710:
Witam czy mogłby mi ktoś wytłumaczyć jak ustawić manualnie światła drogowe w tej lampie co na zdjeciu. Mam taki problem że pomiedzy światłami mijania a drogowymi mam czarne odcięcie. Światła mijania są ustawione dobrze tylko przydało by się opuścić troszke drogowe i niewiem jak.

iPeace:
Masz full LED? W dziale 7. instrukcji są piękne schematy z zaznaczonymi śrubami do regulacji :)

neo2710:
Dzięki wcześniej szukałem i nic nie znalazłem musze poszukać jeszcze raz. Mam full led. Jestem nowy i nie bardzo ogarniam gdzie jest ten dział 7 mógłbyś mi podesłać link. Dzię
ki :lol:

iPeace:
neo2710, miałem na myśli instrukcję do samochodu, chyba dostałeś przy zakupie :p?

mic83:

--- Cytat: "iPeace" ---Masz full LED? W dziale 7. instrukcji są piękne schematy z zaznaczonymi śrubami do regulacji :)
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: "neo2710" ---Dzięki wcześniej szukałem i nic nie znalazłem musze poszukać jeszcze raz. Mam full led. Jestem nowy i nie bardzo ogarniam gdzie jest ten dział 7 mógłbyś mi podesłać link. Dzię
ki :lol:
--- Koniec cytatu ---

Myślę, że iPeace'owi chodziło o 7 rozdział w instrukcji obsługi załączonej do samochodu. W mojej instrukcji jest to strona 7-87.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej