Forum > Getz
[Getz] Dziwny dźwięk dochodzący z prawego przedniego koła.
Kurako:
--- Cytat: "Yaro" ---hehehe auto na samym lewarku stało :mrgreen: ?
--- Koniec cytatu ---
z jednej strony tak :D
--- Cytat: "marekityle" ---a moim zdaniem to ona jest dodatkowo powyginana, i możliwe że wpada w jakieś wibracje.
--- Koniec cytatu ---
wydaje mi się że taka ma być :D
co radzicie?
marekityle:
Ja bym ją wypościł na wzór tej z drugiej strony, w razie trudności zakupiłbym nową, a przy okazji zmierzył grubość okładek klocków, bo na zdjęciach nie widać - gdyby aparat chwycił to co było niżej na przedostatnim zdjęciu to pewnie byłoby widać ;-)
Kurako:
tarcze i klocki są :) możecie mi wskazac na tych zdjeciach łączniki stabilizatora z gumami? czy nie widac?
Zbyszek:
--- Cytuj ---tarcze i klocki są
--- Koniec cytatu ---
Domyślam się, że są bo inaczej czym byś hamował? Pytanie w jakim stanie. Na czwartym zdjęciu od dołu wydaje mi się, że widać potężny rant :idea:
Łącznik stabilizatora- ostatnie zdjęcie, taki pręt ukośnie ustawiony obok amortyzatora.
Trzecie zdjęcie od dołu- widać fragment drążka stabilizatora (taki wygięty na górnej części zdjęcia). Gum niestety na zdjęciach nie ma.
matunio20:
Kurak mogłeś cos podłożyć pod samochód ;) nawet koło jak masz stalowe ;p. ale lepiej jakiś drewniany klocek lub jakiś beton ;p
Co do tej osłony, u nas z prawej strony rozsypała się przy zdejmowaniu zwrotnicy, kompletnie sie rozpadła, jest założone be i daje rade. nie potrzebne to jest moim zdaniem. a w co postukałeś młotkiem?
Nawigacja
[#] Następna strona