Może ktoś miał podobny problem.
Przejechałem swoim IX35 już około 7000 km i od pewnego czasu dochodzą mnie dziwne odgłosy z zawieszenie, a przynajmniej tak mi się wydaje. Byłem już dwa razy u mechanika i całą ścieżkę diagnostyczną na stacji. I tak żadnych luzów, amortyzatory 73%, brak wycieków, łączniki, końcówki, sworznie, tuleje wahaczy, gumy stabilizatorów, nic wszystko sztywne z przodu i z tyłu. Mocowania silnika ok. , szczęki hamulcowe brak luzów (bo brałem też pod uwagę czy prowadnice klocków nie mają luzów). Nie wiem gdzie jeszcze szukać. Ciężko to opisać, ale ewidentnie coś słychać. Gdy go kupiłem sprowadzony takich odgłosów nie było, a coś jest na rzeczy bo nawet moja druga połowa to słyszy

Nie przenosi się to na kierownicę, nie jest to też żaden plastik z osłon. Dla mnie to wygląda na jakiś łącznik lub końcówka drążka, bo takie objawy miałem w innych samochodach i to się sprawdzało, ale tu nie ma luzów. Nie wiem gdzie szukać.
[ Dodano: 2019-11-29, 11:10 ]a i najlepiej to jest słyszalne jak jadę np po asfalcie i co jakiś czas są jakieś nierówności, prędkość nie ma znaczenia, czy na biegu czy na luzie też.