Forum > i20

[i20 PB] wycieraczki i20

<< < (4/6) > >>

Jacaw:

--- Cytat: "Kudłaty_1975" ---Miejsce: ASO.
Pytanie: cena tylnej wycieraczki do i20.
Odpowiedź: 110,00 zł.
--- Koniec cytatu ---

Ja już to przerabiałem, bo ciężko było dostać tylną wycieraczkę do i20, więc chyba rok temu, w akcie desperacji spytałem o cenę w ASO i też mi podali ponad 100 zł, więc grzecznie podziękowałem i zamówiłem przez neta. Choć muszę przyznać, że zamiennik sprawuje się gorzej niż oryginał... jednak różnica zdecydowanie nie warta tak dużej dopłaty.

angal:

--- Cytat: "Kudłaty_1975" ---
Rezultat: zakup wycieraczki w sklepie internetowym firmy BOSCH za 43,00 zł wraz z kosztami przesyłki.
--- Koniec cytatu ---

Też muszę zmienić, możesz podać link do sklepu?
Dzięki

Kudłaty_1975:

--- Cytat: "angal" ---Też muszę zmienić, możesz podać link do sklepu?
--- Koniec cytatu ---

Proszę. e-wycieraczki.pl

Kam-mil:
Tylna wycieraczka 26zł.
Sklep motoryzacyjny "Gordon", mają sklepy w całej Polsce. Od ręki nie mieli, jak zamówiłem to mieli na drugi dzień.
Na pudełku napis "Bosch", napisali że pasuje do Fiata Freemont, Toyoty Auris, nie wymieniają Hyundaia i20, ale pasuje, montaż nadzwyczajnie prosty.

Kudłaty_1975:

--- Cytat: "Kam-mil" ---Sklep motoryzacyjny "Gordon", mają sklepy w całej Polsce
--- Koniec cytatu ---

Znam hurtownię. Jest jej oddział w Wołominie. Byłem i tam przed zakupem wycieraczki przez internet. Może aktualnie mają już w ofercie zamiennik, ale w momencie kiedy ich o to pytałem (wrzesień 2014 roku), to tylko mówili o wycieraczkach oryginalnych. Zamienników jakichkolwiek brak.
Nie wiem, czy ta hurtownia ogólnie rozszerzyła asortyment, czy panowie, którzy tam pracują (oddział w Wołominie), są mało obrotni, lub mało zaangażowani

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej