Autor Wątek: [Accent LC] Problem z centralnym zamkiem - jego ryglowanie p  (Przeczytany 3942 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mattik

• HKP
  • **
Mam problem z centralnym zamkiem. Najpewniej jest to od nowości, przy próbie odpalenia auta wszystkie drzwi się zamykają. Niby bzdurna usterka ale czasem chce się odpalić auto, dojechać do bramy i ją otworzyć a tu zonk drzwi zablokowane. Tak samo podwożąc kogoś chce się aby wysiadł na światłach a tu zablokowane.
Centralny zamek 'fabryczny' dołożony w salonie jak sądzę. Gdzie szukać centralki i który przewód odłączyć aby nie ryglowało drzwi przy odpalaniu?

Offline NonPhixion

• Giełda
[Accent LC] Problem z centralnym zamkiem - jego ryglowanie przy każdym odpaleniu
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Kwiecień 2019, 11:17:06 »
Cześć. U mnie w aucie też jest zainstalowany od nowości dokładany centralny, który automatycznie rygluje drzwi przy włączeniu/wyłączeniu auta.

Centralkę alarmu z centralnym mam pod kierownicą. Musiałbyś ogarnąć co to za urządzenie u Ciebie i przekodować w nim ustawienia.

Offline tomklu

• HKP
  • **
[Accent LC] Problem z centralnym zamkiem - jego ryglowanie przy każdym odpaleniu
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Listopad 2019, 17:55:28 »
Mam silicona  dokładanego starczyło wyciągnąć zworkę z centralki. Trzeba  znaleźć jaki typ centralki a później w necie się znajdzie reszta