Forum > ix35 EL

[ix35 EL] CB w naszych IX

<< < (2/4) > >>

spry:
A po co Wam CB,nawigacja załatwia sprawę i  nie trzeba słuchać debili bluzgających co chwilę.Rozumiem ,ze stare mondeo ,stary Golf MUSI mieć CB ,ale nowy IX ,czy nowe Audi ,czy jakiekolwiek nowe auto wygląda BURACKO z drutem wystajacym ukośnie z dachu  :-P

Grzegorz:
Kolega Spry chyba nie wie o czym mówi. Radio CB nie służy tylko do dotarcia do celu podróży. Są do tego jeszcze mapy i drogowskazy i oczywiście jak pomoc nawigacja, a radio ułatwia poruszanie się po naszych zatłoczonych drogach. No i jeszcze inne info przydatne w podróży. oczywiście kultura niektórych kierowców pozostawia wiele do życzenia ale nie można uogólniać. A co do antenki to przeważnie stoi ona w pionie na naszych autkach a to dobry objaw:)
I kolego nie wypowiadaj się czy coś wygląda "buracko" czy nie bo to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje jak zapewne wiesz.
Pozdrawiam wszystkich na forum i dziękuje za podpowiedzi w powyższym temacie.

firefighter1:
Jest to jakaś opinia spry ale warto uszanować indywidualność użytkowników, każdy montuje to co mu się podoba - nawet pokrowce na siedzenia. Ja osobiście nie mam chęci montowania CB, uważam to za zbyteczną rzecz, nigdy nie miałem sytuacji, po której bym powiedział "szkoda, że nie mam CB". W mojej instytucji ciężko utrzymać porządek radiowy, nie raz trzeba upominać o podstawowych zasadach (m.in. minimum czasu, maximum treści), a w takim ogólnodostępnym eterze to wolę sobie nawet tego nie wyobrażać.  :roll:

jacek2:

--- Cytat: "firefighter1" ---Jest to jakaś opinia spry ale warto uszanować indywidualność użytkowników, każdy montuje to co mu się podoba - nawet pokrowce na siedzenia. Ja osobiście nie mam chęci montowania CB, uważam to za zbyteczną rzecz, nigdy nie miałem sytuacji, po której bym powiedział "szkoda, że nie mam CB". W mojej instytucji ciężko utrzymać porządek radiowy, nie raz trzeba upominać o podstawowych zasadach (m.in. minimum czasu, maximum treści), a w takim ogólnodostępnym eterze to wolę sobie nawet tego nie wyobrażać. :roll:
--- Koniec cytatu ---

No lepiej nie mogłeś opisać moich spostrzeżeń. Długo myślałem jak się odnieść do montażu CB, a tu trach i wszystkie moje myśli na wierzchu :mrgreen:  :mrgreen:  Dzięki i powodzenia za kółkiem....

firefighter1:
Coś dla CB radiowców - warto zobaczyć!
//www.youtube.com/watch?v=l6LjZEArFtM

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej