Forum > i30 FD
Zmiana formatu godziny 12/24h - i30 2008
rdk:
Bardzo proszę o wskazanie sposobu przestawienia formatu godziny. Nigdzie nie mogę znaleźć tajemnej instrukcji do takiego zegara/radia, jak na poniższym obrazku. Klikanie przycisków w ciemno nic nie daje.
https://parkers-images.bauersecure.com/gallery-image/pagefiles/195906/interior-detail/1752x1168/hyundai-i30-140710-(29).jpg
Po odłączeniu/wymianie aku zegar przestawił się na format 12h. Potrzebuję go przestawić na 24h.
Dziękuję!
Piotras85:
Z tego co kojarzę to trzeba przycisnąć i przytrzymać kilka sekund przycisk SETUP i potem kręcąc i naciskając prawa gałkę zmieniasz opcje.
bobekos:
W opcjach radia jest ta opcja, też to ustawiłem kiedyś jak miałem to radio... ;)
rdk:
NIestety, chyba nie tędy droga.
--- Cytat: "Piotras85" ---Z tego co kojarzę to trzeba przycisnąć i przytrzymać kilka sekund przycisk SETUP i potem kręcąc i naciskając prawa gałkę zmieniasz opcje.
--- Koniec cytatu ---
Po przytrzymaniu SETUP i następnie przyciśnięciu prawej gałki lub pokręceniu jej nie pojawia się żadna nowa opcja.
--- Cytat: "bobekos" ---W opcjach radia jest ta opcja, też to ustawiłem kiedyś jak miałem to radio... ;)
--- Koniec cytatu ---
W opcjach radia mogę tylko czas ustawić.
Jakieś inne propozycje/pomysły?
srbastek:
Dokładnie nie pamiętam, ale chyba było to tak:
Setup -> Time -> 24H
Nie przytrzymujesz tylko naciskasz jak normalny przycisk.
Nawigacja
[#] Następna strona