Forum > i40 VF
Jak myślicie ile może najechać i40 z 2012 roku??
kacluk1987:
nawet fajnie się prezentuje-przyciemnić szyby jak w i40 i będzie niezły. Ale te 2.0tdi 150koni naprawdę nieźle ciągną. tak samo jak benzynowe 1.4tsi.. szkoda że w i40 nie ma 1.6t-gdi
ELETomek:
Się prezentuje bo z 2017 ale ten przebieg, jak w ciężarówce. Dopiero mamy czerwiec 2019, auto już jakiś czas tam stoi.
Ja w Reni mam 85tys od 23.10.18. Do czerwca przyszłego roku może 211tys dokręcę.
kacluk1987:
Niezle. Ja rocznie robie teraz po izej 18 tys ale to dzieki trasom polska uk.. inaczej jak tylko praca dom to 10km dziennie;)
ELETomek:
Renia w UK jeszcze nie była. Głównie Polska-Francja, Francja-Francja, Francja -Polska i tak w kółko. Raz przytrafiła się Hiszpania.
Hultaj robi 2x12km dziennie. Miałem astrę j i żonie znudziło się wypalać dpf pod bramą garażu. Ale chyba już o tym pisałem :-D
kacluk1987:
coś pamiętam że wspominałeś.. Ja i30 w 1.4 zrobiłem 4x trasę polska uk:) daje radę ale mocy mało:) I myślę nad następcą. Myślałem o i40.. ale diesel przy moim dziennym przebiegu:D kiedy on się wypali..:) a znowu i40 z wolnossącym 1.6? troche mułowate też będzie..
Ostatnio byłem obejrzeć mazdę 6.. ale w chorym kraju UK nie ma mazdy 6 kombi benzyna i automat:) chyba za dużo wymagam:D cały czas też staram się omijać kombinację 1.4tsi 150koni DSG ze względu na słabe skrzynie biegów.. ale może dokupię gwarancję producenta i jakoś by było:) najwyżej oni będą się bujac potem
Nawigacja
[#] Następna strona