Forum > ix35 EL

Światła DRL do ix35

<< < (7/9) > >>

kiuba_k:
Nie chce mieć dziennych, tylko aby AUTO mi działało i abym o swiatłach nie myslał tylko zaplon i swiatła, wychodzę i swiatła off

slawo8686:
Ten moduł potrzebny i sporo roboty jest przy tym? Tzn może coś więcej? Jakaś dokładna instrukcja, schemat?
Będę wdzięczny.

kojoto3:
U mnie w samochodzie przed montażem LED-ów w pozycji 0 nic nie świeciło, dlatego u mnie było najmniej z tym kłopotów. Wiem że są wersję gdzie na 0 i tak światła się świeciły. Do takiej wersji (widziałem na allegro) był gotowy zestaw LED-ów razem z modułem do wyłączenia świateł z pozycji 0.

[ Dodano: 2020-01-20, 14:10 ]
W tej chwili to jedyne wyjście montaż modułu wyłączenia świateł do jazdy dziennej, tak jak kolega wyżej pisał.

kiuba_k:
Ja dzis dalej testowałem, mam tak: bez swiateł do jazdy dziennej. Wlaczone swiatla mijania i gasze silnik i wychodzę z auta. Swiatla świecą wiec dupa, boje sie wychodzic z auta bo swiatla swieca. Dzis zapomnialem i swiatlach, wracam do auta i nie swiecą a pozycja w przełączniku na mijania. I wtedy szok i olśnienie. Wychodze na ustawionych mijania i klikam dwa razy zamykanie z kluczyka i swiatla gasną. Czyli mam bez dziennych, a zamykanie na dwa razy i gasi to swiatla. A na AUTO swiatla wtedy mi nic nie swieci. Mam system bezkluczykowy i alarm tez mam, dowiedziałem sie dzis 😂😉 Czyli co? Grzebane juz miałem, ruszane?

weuek:
Światła mijania wymyślono do oświetlania przestrzeni przed pojazdem w nocy. Twój problem polega na tym, że pewnie jesteś za młody, żeby to przyjąć do wiadomości.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej