Forum > ix35 EL

Światła DRL do ix35

<< < (5/9) > >>

kojoto3:
Ja zamontowałem LED-y bez kierunków, kwestia gustu. Co do mocy świecenia, montowałem już 4 różne zestawy w różnych samochodach i nie są to najmocniejsze jakie montowałem, ale nie są to też takie które ledwo widać na drodze. Mój znajomy ma KIA sportage III i jak postawiłem swój samochód obok niego, to moc jest porównywalna. Wiadomo jest różnica wizualna bo w KIA są na innej wysokości.

kiuba_k:
Zakryje czujn.zmierzchu to wtedy opcja Auto działa, dla tych co nie mają do jazdy dziennej. Tylko jak zrobic aby podswietlenie zegarow i deski wlączalo sie tylko po zmierzchu, czyli nie swiecilo podswietlenie te 24h/dobe. Zakryty czujnik uwaza, ze jest caly czas noc a szkoda, aby podswietlenie świeciło sie non stop.

weuek:
A to normalnie, za dnia, bez włączonych świateł nocnych, zegary nie są podświetlane? Tak raczej było w starszych autach niż twoje.

slawo8686:
Część.
Montowałem dzisiaj swiatla ledowe te co wysyłałem z YT, takie z Aliexpress montowane obok halogenów przeciwmgielnych. Światła mam zamontowane, ale elektryk ich nie podłączył bo poległ, bo u mnie światła włączają się odrazu po włączeniu silnika i świeca nawet w pozycji 0. Stwierdził że mam w aucie tryb skandynawski i nie wie jak to ogarnąć. Jestem z Wawy, masz kogoś kto to podłączy dobrze? Ewentualnie może jakiś schemat i opis podłączenia wyślesz?
A u Ciebie światła się palą w każdej pozycji jaka włączysz na manetce? Masz mijania,pozycję? Nawet na opcji 0 off?
Pozdrawiam i będę wdzięczny za pomoc.

Robik:
Panowie proponuje uwaznie przesledzic watek instalacji lamp poliftowych(z ledami).W samochodach na rynek polski swiatla sa zawsze wlaczone. Jest na rynku emulator, ktory podpiety pod czujnik zmierzchu odpowiednio zarzadza oswietleniem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej