Forum > ix35 EL
Światła DRL do ix35
kojoto3:
"Chłopie" śmieszny jesteś, szkoda pisania.
"Chłopie" nikt ci nie każe korzystać ze wskazówek MONTAŻU.
Szok zamontowałem zestaw który ci się nie podoba, normalnie powinienem zapytać :)
yoda:
Nie mam zamiaru korzystać przestrzegam tylko innych żeby nie kupowali dziadostwa. Chłopie prosty. Zamontowałeś i nie działa bo brakuje przekaźnika ile razy będziemy to jeszcze powtarzać. Zestaw kompletny dobrze działający bez kombinacji kosztuje 700zł.
kojoto3:
nawet szkoda odpisywać :-P
Jarek 67:
Kolego kojoto 3 nie walcz z glupota - marne szanse . Gosciu jak wskazuje jego nick - jest z kosmosu ,innej galaktyki . Niby czyta polskie znaki , ale ze zrozumieniem juz nie bardzo. Ty piszesz ze przekaznik za 10 zalatwia sprawe i ze taki zalozyles i wzystko dziala jak powinno , a on ze u Ciebie nie dziala . Dziwne bo ja dzieki Twojej pomocy tez tak to ogarnalem i DZIALA . Jak Pan yoda chce wydac 7 stowek zamiast 2 to jego wybor i niech tak zostanie . Boje sie tylko czy mu sie nie narazilem moimi "wypocinami ".
Ross80:
Kojoto3 dzięki za twój opis ja także wolę wydać na ledy 210 zł niż 700.
Mam jeszcze pytanie czy twoje ledy są z kierunkowskazami jak na filmie? I czy te ledy z aliex... świecą tak mocno jak oryginalne czy tak jak te za 50 zł? Których używają "Janusze".
Nawigacja
[#] Następna strona