Forum > Accent

Smierc Accenta

<< < (5/6) > >>

grzechu1984:
Właśnie rozbebeszyłem swojego hultaja ( tył , bagażnik + tapicerka + tylne siedzenia ) , wszędzie mokro , kurcze woda podczas deszczu wlewala sie spod tapicerki pod siedzenia itp:| jutro zaczynam susze nie wnętrza . Z tym otworem to dałem sie ładnie zrobić w balona , stary a głupi :D jak go kupowałem to nie pomyslalem zeby zagladnac za ten metalowy profil , a ponadto schowane to jest za tapicerka , a od strony nadkola nie bylo tego widac :| a koleś cwaniak dał na kolo zapasowe pojemnik wody dystylowanej lekko odkrecony co kapało , heh i tak zaliczyłem wtope, no ale uczymy się na błędach , KML gdzie ty robiles tego rust check i ile płaciłeś??

kml:

--- Cytat: "grzechu1984" ---KML gdzie ty robiles tego rust check i ile płaciłeś??
--- Koniec cytatu ---

Wpisz w google to Ci wyskoczy główna strona i tam masz namiary. W zalezności od miejsa ceny są różne ale w wAw ja płaciłem ze dwa lata temu ok 350 PLN OIDP więc musisz sprawdzic ile to bedzie w Twoich okolicach.

Fajnego .I. trafiłeś.... :(

grzechu1984:
A ile trwa taka konserwacja ??

kml:
grzechu1984, dzień tj: od 8 do 16 tak zazwyczaj

grzechu1984:
Pamiętacie jak sie nazywał środek konserwacyjny zamkniete profile który można było wstrzykiwać strzykawką ??
Niestety złapała mnie grypa i ledwo żyje , może za jakiś czas wezme się za konserwacje :) jak narazie mam rozbebeszony tył i tylną kanape , wszystko umyte i osuszone .
A no i mam jeszcze jedno pytanie na nadkolu w 2 miejscach mam rdze ( w miejscu schodzenia sie blachy , jak w waszym przypadku blacharz to naprawiał , oczywiście jeśli taki problem wystąpił .
ps : rdza jest w okolicy montowania amortyzatora czyli na górze :( ( na złączu )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej