Forum > Accent
Smierc Accenta
kml:
--- Cytat: "e-gen" ---są dziury i dziury, nie każda perforacja wpływa na sztywność
--- Koniec cytatu ---
Ale przyznaj, że tamta dziura robiła wrażenie ;-)
grzechu1984:
Witam , w moim accencie jest właśnie w tym miejscu dziura wielkosci moze 5 cm , ( po oczyszczeniu rdzy ) ile mniej więcej kosztuje takie wspawanie blachy ??
kml:
--- Cytat: "grzechu1984" ---Witam , w moim accencie jest właśnie w tym miejscu dziura wielkosci moze 5 cm , ( po oczyszczeniu rdzy ) ile mniej więcej kosztuje takie wspawanie blachy ??
--- Koniec cytatu ---
Mniej więcej tyle ile jestes skłonny za to zapłacić. Jedź do kilku blacharzy to będziesz wiedział. O ile mi wiadomo to nikt na forum nie ma magincznej kuli żeby prognozować koszty naprawy a zwłaszcza blacharki.
grzechu1984:
dzięki za rade, tak zrobie jak tylko znajde czas czyli za około tydzień , jak na razie nie mam kasy na nowy samochód, moj accent ma silnik w dobrym stanie , tak samo inne klamoty są ok jak narazie także chciałbym go uratować, zakonserować nadkola i założyć plastikowe , pojeździć ze 2 lata . myślę ze moge daćtak do 1000 zł max !
kml:
grzechu1984, jeżeli reszta jest ok to warto to DOBRZE zrobić a potem BARDZO DOKŁADNIE zabezpieczyć przed zimą, założyć nadkola a na sam koniec zrobić konserwacje całej podłogi. Ja polecam to co mam u siebie czyli rust check ponieważ jest to proste i nieinwazyjne dla samochodu.
Nawigacja
[#] Następna strona