Forum > Getz

[Getz TB] Parametry Felg

<< < (5/6) > >>

robaszek127:
A co szkodzi kupić nawet alu na zimę skoro w tej samej cenie się je kupi co stalówki? Sam mam 2 komplety alu bo taniej wyszło kupić komplet alu niż stalówki u gumiarza.

Gal:
U mojego "gumiarza" prostowanie felgi stalowe - 40 złotych, zrobione od ręki. Prostowanie alu - 165, umawiany termin. A w zimie to wiadomo jak nasze drogi wyglądają ^^

jmtotaszek:
Dziękuję za odpowiedzi.
Właśnie dlatego, że przez zimę łatwo zniszczyć felgę + dlatego, że jestem świeżym kierowcą już kilka razy zahaczyłem o krawężnik przy parkowaniu równoległym, co zaowocowało pęknięciem kołpaka, chcę kupić felgi stalowe.

Poza tym, szczerze mówiąc, mój Getz jest dość zmarnowany z zewnątrz, chyba sporo już przeszedł, i alusy wyglądałyby chyba śmiesznie... uważam, że najpierw trzeba mieć fajne, zadbane autko żeby do niego dokładać ładne koła.

Popytam u "gumiarzy" i znajomych. Jeszcze raz dziękuję!

clubdk:

--- Cytat: "robaszek127" ---Do gacka spokojnie można kupić ładne alufelgi nawet za 400zł 14 calowe a jak sie trafi  to z dośc ladnymi oponami. Po prostu idealnie pasują łatwo dostepne felgi od vw, seata czyli 4x100 et 38 czy podobne. sam takie kupilem i mam założone
--- Koniec cytatu ---

Mozna mozna znalesc nawet dosc ladne sam poszperalem troche w necie i znalazlem do swojego , a ty jakie alu zakupiles ?

robaszek127:
Ostatnio kupiliśmy takie felgi za 400 z oponkami do jazdy passio 2. wystarczyło dokupić na dekielki nalepki z logiem. felgi w ładnym stanie a tylko jedna obtarta ma rant.
A ja kupiłem do getza 5 ramienne za 400 z 2 ładnymi oponami na lato a na zimę alu bbs-y zakupione z samochodem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej