Autor Wątek: wodziki  (Przeczytany 3362 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Holls96124

• HKP
  • **
wodziki
« dnia: 23 Grudzień 2018, 15:32:51 »
Witam
poraz kolejny  ,,skończyły się biegi " diagnoza za pierwszym razem była łaczenie wodzików z skrzynią dzis znowu po 2 latach podobne objawy  tj.: wbita 1 a drażek zmiany biegów luźno lata. Pytanie czy ten typ tak ma czy to odosobniony przypadek ?

Offline Lechoniewicz

• HKP
  • **
wodziki
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Luty 2019, 18:28:46 »
Ten typ tak ma. U mnie też są wodziki do wymiany bo się posypały elementu gumowo-metalowe, które sterują wybierakami w skrzyni. Z tym że jeszcze jeżdże bo tragedii nie ma.

Offline MikiKacpi

• HKP
  • **
wodziki
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Luty 2019, 20:28:25 »
Może coś takiego pomoże jak na filmie, sterowanie wygląda na identyczne jak w Santa fe

U mnie trochę jedynka ciężko wchodzi i chyba zależy to od tego czy wajchę się silniej lub słabiej przyciągnie do siebie (mam nadzieję, że to nie synchronizator 1). W każdym razie temat zostawiam na cieplejsze dni.

Offline Lechoniewicz

• HKP
  • **
wodziki
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Luty 2019, 13:00:28 »
U mnie jest podobnie. I z jedynka mam taki problem że jak się dotaczam do krzyżówki, to czasem jedynke normalnie wbiję, a czasami muszę sie permanentnie zatrzymać, ponownie wysprzęglić i dopiero wchodzi bieg.  Jeżdżę tak już od prawie dwóch lat do kompletu z klekoczącą dmumasą i nadal wszystko żyje (;