Forum > i40 VF
Aktywacja ukrytych opcji
Rbodek:
Mam problem dotyczący świecącej się kontrolki afls. Po sprawdzeniu komputerem mogę sterować lampami -statyczne doświetlanie zakretów. Gdy
skręcam w lewo przy ok 10-15km/h załącza się doswietlanie zakrętu natomiast już strona prawa nie działa. A na kompie mam błąd B2204 /Aktywny BŁĄD KOMUNIKACJI LIN DLA PRAWEGO SSA ( inteligentny siłownik osłony). Właśnie sprawdziłem bezpieczniki i wszystko ok. Dodatkowo dzisiaj miałem też sytuację gdy po przejechaniu pod wiaduktem światła zmieniły się na mijania i gdy wyjechałem z pod wiaduktu światła już się nie zmieniły na dzienne.
Rbodek:
Czy macie może schematy elektryczne ??
Czy oprócz czujnika kąta skrętu -tasma na kolumnie kierownicy jest jeszcze jakiś styl który załącza trzecia żarówkę - statyczne doświetlanie zakretów
Rbodek:
Mam taki interfejs
https://allegro.pl/oferta/profesjonalny-tester-diagnostyczny-kia-hyundai-pl-7626865430
W jaki sposób można zrobić domykanie okien po zamknięciu samochodu z kluczyka lub po naciśnięciu przycisku przy klamce drzwi
malerikula:
Witam, jak dla mnie to gość wypisuje głupoty. Pisze że obsługuje roczniki do dzisiejszego dnia
"Tester obsługuje praktycznie WSZYSTKIE ROCZNIKI (od 1995-do dnia dzisiejszego) oraz WSZYSTKIE MODUŁY STERUJĄCE w jakie wyposażony jest dany pojazd w grupie KIA/HYUNDAI włącznie z najnowszymi modelami z bieżącego roku:"
Stawiam flaszkę jak podłączy się z IMMO, do mojego i30 pde. Nie zrobisz tego tym sprzętem
presario7:
Tym testerem domykania szyb nie zrobisz brak modułu, byłem w serwisie i jest opcja dołożenia za ok 900 zł. Niestety nie jest tak przyjemnie jak z modułem vag. Jest opcja modułu na Alliexpres tylko muszę zrobić zdjęcie wtyczki sterowania szyb, na wiosnę rozbiorę drzwi i wyślę chinolowi.
Nawigacja
[#] Następna strona