Forum > i30 PD
Czy takie radio obsługuje Android Auto?
tomilipin:
--- Cytat: piotri w 23 Sierpień 2021, 14:22:33 --- czy tam nie było któregoś kabelka do podtrzymania napięcia?
--- Koniec cytatu ---
Było kilka wolnych kabelków. Jeden podpisany REV (pewnie Reverse, do uruchomienia kamerki cofania), drugi STEROWANIE Z KIEROWNICY, trzeci AUX. Pozostałe niepodpisane w żaden sposób. Możliwe, że któryś z nich jest odpowiedzialny właśnie za podtrzymanie napięcia.
--- Cytat: piotri w 23 Sierpień 2021, 14:22:33 ---Kolor przycisków też jak pamiętam można zmienić.
--- Koniec cytatu ---
W menu radia? Możesz to sprawdzić i napisać co mam zrobić, żeby zmienić ten kolor? Przejrzałem całe menu i nie znalazłem takiej opcji. Wydaje mi się też, że tam są tylko czerwone diody zamontowane, więc nie zaczną nagle świecić na inny kolor.
Co do niedziałającego portu USB to teraz mam pewne obawy. Czy czasami ASO nie wykorzystuje USB żeby podpiąć się do kompa samochodu? Na przykład w celu wgrania aktualizacji oprogramowania.
piotri:
Niestety radio oddałem więc nie za wiele już pamiętam. Coś mi świta że któreś kable mostkowałem, ale mogę się mylić. Google twoim przyjacielem ;) i na pewno rozwiązanie się znajdzie, albo telefon do Legnicy.
Zmiana kolorów: //www.youtube.com/watch?v=oBhWBUTJDq4Powinno być podobnie lub identycznie. Diody obecnie nie są jednokolorowe chyba ;)
Marianekmi:
Witam, mój drugi post nie liczyć powitania. I30 posiadam od niedawna, oczywiście zaczyna doskwierać brak sensownego radia o Android nie wspominając. Aktualnie standardowe radio z czarno białym wyświetlaczem. Znalazłem coś takiego, niby to same funkcje co mam ale kolorowe i dotykowe. Orientuje się ktoś czy to będzie pasować?
stryjek998:
W swoim Hyundaiu ix35 z 2010 roku kupiłem takie radio w MarDew z Wrocławia i wszystko gra jak powinno być . Dodadkowo apkę zciągnąłem jako startową
tomilipin:
--- Cytat: Marianekmi w 24 Sierpień 2021, 19:50:12 ---Aktualnie standardowe radio z czarno białym wyświetlaczem. Znalazłem coś takiego, niby to same funkcje co mam ale kolorowe i dotykowe. Orientuje się ktoś czy to będzie pasować?
--- Koniec cytatu ---
Jesteś pewien, że chcesz wymienić radio na właśnie takie? Przecież tutaj jedyną przewagą jest możliwość rozmów telefonicznych przez BT. Nadal nie masz nawigacji. Ale jeśli ci zależy to spoko, Twoja decyzja. Radio będzie pasować.
Nawigacja
[#] Następna strona