Forum > i30 PD

Czy takie radio obsługuje Android Auto?

<< < (2/19) > >>

Ester90:
udało się komuś podmienić radio? nakłoniłem dziewczyne na zakup i30, ale ma radio dotykowe bez apple car, więc zastanawiamy się nad wymianą, wszystko podejdzie bez problemu? wtyczki są te same czy trzeba się z nimi gimnastykować? chodzi konkretnie o radio bez nawigacji takie jak moje na zdjęciu powyżej.

asche:
Radio z nawigacją i bez różnią się tylko slotem kart SD pod ekranem czy czymś jeszcze?

iPeace:
asche, pewnie zależy od roku modelowego. Ale generalnie to wielkością ekranu, bebechami i oprogramowaniem. Więc sporo różnic :)

Ester90:
radio zostało zamówione, niebawem zdam relacje co i jak :) w sumie jak już piszę, to może ktoś podpowie od czego są gniazda z tyłu radia? kwadratowa jest od anteny, dwie duże to zasilanie głośniki oraz usb, niebieskie gniazdo kamera cofania, mała prostokątna jest najprawdopodobniej od GPS a od czego jest białe okrągłe gniazdo - wyglądem przypominające to kamery? moje przypuszczenia padają na: A) wersja N czyli jakieś sterowanie dodakowe do kompa. B) czujniki parkowania ??

asche:
@Ester90 - bardzo proszę o fotorelację ;) sam się przymierzam do podmiany radia na kolorowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej