Forum > i30 PD
Czy takie radio obsługuje Android Auto?
dundy:
W mojej książce gwarancyjnej (2018) system multimedialny ma 36 miesięcy gwarancji.
Tak, to jest ta sama firma z Legnicy, ja kupowałem rok temu, cena była 1400zł.
System działa bardzo szybko i uruchamia się od razu po przekręceniu kluczyka. Jest uśpiony. Nie uruchamia androida za każdym razem. Na nic nie trzeba czekać.
Bardzo porządna stacja. Polecam.
https://drive.google.com/file/d/1QuPTNBOMys2EE2WZTCx2DV9u1_OAkg7T/view?usp=sharing
asche:
--- Cytat: dundy w 09 Czerwiec 2020, 15:07:49 ---
System działa bardzo szybko i uruchamia się od razu po przekręceniu kluczyka. Jest uśpiony. Nie uruchamia androida za każdym razem. Na nic nie trzeba czekać.
Bardzo porządna stacja. Polecam.
--- Koniec cytatu ---
Działa sterowanie z kierownicy i port USB pod pokrętłami?
tomilipin:
--- Cytat: dundy w 09 Czerwiec 2020, 15:07:49 ---W mojej książce gwarancyjnej (2018) system multimedialny ma 36 miesięcy gwarancji.
--- Koniec cytatu ---
A, to przepraszam. U mnie jest 12 miesięcy.
--- Cytat: dundy w 09 Czerwiec 2020, 15:07:49 ---System działa bardzo szybko i uruchamia się od razu po przekręceniu kluczyka. Jest uśpiony.
--- Koniec cytatu ---
i to mnie cieszy, ale jednocześnie trochę martwi - na forum VW Scirocco piszą o takich nieoryginalnych radiach na Androidzie, że wysysają akumulator, bo ciągle pobierają jakieś minimalne ilości prądu. Zauważyłeś problemy z tym związane, np. po dłuższym nieużywaniu samochodu? Pytam, bo ja jeżdżę raz na tydzień, a w dłuższą trasę może raz w miesiącu i boję się, że po kilku dniach w bezruchu autko mi nie odpali.
dundy:
Działa sterowanie z kierownicy, działa port USB.
Kamerkę chińską z zestawu wywaliłem bo do niczego się nie nadawała.
A tak wygląda obraz z kamery Sony: https://drive.google.com/file/d/1R-4HN9evXAkuWpUJrstk5q2SDUg3G98v/view?usp=sharing
Po 8 miesiącach padła antena GPS z zestawu. Sygnał niby był ale słaby, bardzo długo łapał fixa.
Tak że akcesoria słabej jakość 8)
dundy:
Żadnych problemów z akumulatorem nie zaobserwowałem.
Ostatnio stał tydzień i nawet bez problemów działał system start/stop który jak wiadomo jest bardzo wrażliwy na akumulator.
Nawigacja
[#] Następna strona