Forum > Santa Fe SM
Santa Fe SM 2.0CRDi 125km 2005 rok - pytania nowego właścici
WookieWroc:
A w takiej pogodzie jak teraz sprawny napęd 4wd powinien sam się odpalać bez wciskania ? bo ja jakoś nie wyczułem tego...
Piotrek79:
Jak przednie koła stracą przyczepność to jak najbardziej tył powinien sie załączyć automatycznie bez guzika. Jak wciśniesz guzik 4wd tył i przód ma ruszyć od razu. Najlepiej to znajdź sobie jakiś fajny kawałek placu i drugą osobę która będzie patrzyć i mówić co się dzieje z kołami :)
WookieWroc:
No dobra a inne pytania moje? może ktoś inny zna odpowiedzi ?
lucasy:
Aby dostać się do żarówek podświetlenia wnętrza wystarczy podważyć czymś ostrym. Lekko wychodzi, prosta robota.
WookieWroc:
Słaby dzień dzisiaj, padł akumulator, poprzedni właściciel dał jakiś 60mA a jest zalecane 90 wg tego co mówili w sklepie, taki założyłem... myślałem przez chwilę że ta kontrolka od oleju była własnie przez ten akumulator, myliłem się, dzisiaj znowu się zaczęła pojawiać, na mniej więcej 10 odpaleń to 3 razy się pojawiła, zupełnie losowo, na zimnym jak i ciepłym silniku...
w serwisie powiedzieli że kompresja silnika odpowiednia, w oleju starym nic nie było, czujnik ciśnienia wymieniony na inny, używany, nie wiem już co to jest...
Nawigacja
[#] Następna strona