Forum > Accent

[Accent LC] Nowe opony

<< < (3/4) > >>

pavlos:
Ciężko mi się wypowiadać co do Accenta LC. Ja posiadam Accenta X3 i spokojnie felgi 6, 6.5 cala wchodzą bez żadnego problemu na ET od 35 do 45. Ja osobiście mam w swojej X3 mam założone felgi, które wystają na 15 mm wew i 35 mm zew i jest ok.

woia1602:
Tak wyglądało jak pomalowałem. Mam do niego 3 oryginalne dekle w starym kolorze. Te dorabiałem i malowałem. Do tego masz opony letnie jak wiadomo nówki nie są ale jeszcze z 2 lata śmiało można śmigać:)

kml:
Warto. 14" są na lato bardzo fajne :) Gumy nieśmiertelny Uniroyal Rain Expert i będzie super ;)

MarcinW90:
Wiem, że mowa tutaj o Accencie LC ale ja w swoim X-3 mam 15" 195/50/15 i jest git więc :-) wydaje mi się że w LC można sobie pozwoli na dużo więcej. Koleszka w LC ma 18" na oponie 205/35/18 z tego co pamiętam i też jest git. Także reasumując w LC możesz latac po rozmiarach jak głupi  8-)

pavlos:
Bardzo duże znaczenie ma odsadzenie felgi (ET). Dlatego należy dokładnie sprawdzić czy felga będzie odpowiednio umiejscowiona względem błotników. Proszę również pamiętać, że felgi o tym samym parametrze ET będą inaczej umiejscowione dla różnych szerokości felg.
Co do rozmiaru felgi to możesz władować 18 pod warunkiem, że stać Cię na niskoprofilowe opony:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej