Forum > i30 PD

Problem ze sprzęgłem

<< < (7/14) > >>

mercator2020:
Jutro jadę do ASO również mi hałasuje sprzegło?, lecz to jest  bardziej kliknięcie raczej ciche pojawiło się przy około 5 tys km przebiegu. Początkowa przy wolnych manewrach teraz czasami nawet przy zmianie wyższych biegów kliknie... Ponadto bardzo mocno od nowości słychac opony. Zobaczę co na to ASO.

max66:

--- Cytat: asche w 03 Czerwiec 2020, 08:33:42 ---//www.youtube.com/watch?v=HZUw_OPjaak
--- Koniec cytatu ---

U mnie takie właśnie były odgłosy jak na zamieszczonym wcześniej filmie .
ASO wymieniło wadliwą część beż żadnego problemu .

Tomeck81:
dokaldnie tak samo mialem. Posmarowalem sprezynke na kt jest zaczepiony pedal sprzegla i narazie ok. Daj znac co w ASO i czy wymienili ew jak dlugo trwala wymiana. Pozdrwaiam

max66:

--- Cytat: Tomeck81 w 22 Wrzesień 2020, 07:45:21 ---dokaldnie tak samo mialem. Posmarowalem sprezynke na kt jest zaczepiony pedal sprzegla i narazie ok. Daj znac co w ASO i czy wymienili ew jak dlugo trwala wymiana. Pozdrwaiam

--- Koniec cytatu ---
Już pisałem o tej usterce parę postów wyżej  więc nie będę się powtarzał :)

mercator2020:

--- Cytat: mercator2020 w 21 Wrzesień 2020, 08:38:37 ---Jutro jadę do ASO również mi hałasuje sprzegło?, lecz to jest  bardziej kliknięcie raczej ciche pojawiło się przy około 5 tys km przebiegu. Początkowa przy wolnych manewrach teraz czasami nawet przy zmianie wyższych biegów kliknie... Ponadto bardzo mocno od nowości słychac opony. Zobaczę co na to ASO.

--- Koniec cytatu ---

Dziekuję za wrzucony filmik z usterką. U mnie ten dźwięk nie jest tak agresywny. Byłem w ASO stwierdzili, że jest dobrze. Również z hałasem z opon. Co mnie nie cieszy - ten hałas z opon.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej