Forum > i30 PD

Problem ze sprzęgłem

<< < (5/14) > >>

jaclas:

--- Cytat: asche w 03 Czerwiec 2020, 08:33:42 ---

U mnie smarowanie działa od jednego dnia do tygodnia, im wyższa temperatura powietrza tym te strzelanie jest mocniejsze.
ASO smaruje przy okazji każdego przeglądu i nie ma poprawy.

--- Koniec cytatu ---
Na przeglądzie nic nie poprawili, ale przytoczyłem im posty dotyczące tych odgłosów. Powiedzieli, że zamówili potrzebną część i dzisiaj dostarczyłem znowu auto do ASO.

asche:

--- Cytat: jaclas w 09 Czerwiec 2020, 11:34:34 ---Na przeglądzie nic nie poprawili, ale przytoczyłem im posty dotyczące tych odgłosów. Powiedzieli, że zamówili potrzebną część i dzisiaj dostarczyłem znowu auto do ASO.

--- Koniec cytatu ---

Daj znać czy jest poprawa (gdyby jeszcze pochwalili się nr części, którą wymienili). Będę wdzięczny za informację co to za ASO.

tomilipin:

--- Cytat: asche w 09 Czerwiec 2020, 11:37:12 ---(gdyby jeszcze pochwalili się nr części, którą wymienili)
--- Koniec cytatu ---
Powinna być na fakturze lub na wewnętrznej dokumentacji ASO, którą musisz podpisać, więc będzie szansa na spisanie numeru tej części.

jaclas:

--- Cytat: asche w 09 Czerwiec 2020, 11:37:12 ---Daj znać czy jest poprawa (gdyby jeszcze pochwalili się nr części, którą wymienili). Będę wdzięczny za informację co to za ASO.

--- Koniec cytatu ---
Tulejkę wymienili i od tej pory spokój. Niestety nie sprawdziłem na fakturze nr części. ASO Busko-Zdrój

jaclas:

--- Cytat: tomilipin w 09 Czerwiec 2020, 14:34:24 ---Powinna być na fakturze lub na wewnętrznej dokumentacji ASO, którą musisz podpisać, więc będzie szansa na spisanie numeru tej części.

--- Koniec cytatu ---
Niestety nie sprawdziłem na fakturze nr części.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej