Forum > ix35 EL
[ix35 EL] polecasz czy odradzasz?
popek38:
Po roku i przebiegu 14 tyś, polecam. Po za lekkim przetarciem lakieru nad tylnymi lampami, od plastiku klapy. Nic się nie dzieje - oby tak dalej.
Grzegorz:
Witam. U mnie na liczniku już 33.000km a 12 kwietnia minie roczek od zakupu. Jak na razie z ix-a jestem zadowolony. Autkiem jeździ się przyjemnie i wygodnie zarówno po mieście jak i w trasie. Ja gorąco go wszystkim polecam :) tym bardziej że zjeździłem kilka marek i hyundai niczym im nie ustępuje, oczywiście patrząc na podobny przedział. Pozdrawiam wszystkich na forum :)
przemeq:
A nie występuje u Was takie ściąganie samochodu na prostej drodze? U mnie właśnie znajomek to miał, ale nie wiem, czy już mu naprawili. Mówił też coś o tym, że cały czas musi korygować troszkę tor jazdy samochodu, wcześniej w innym modelu jechał normalnie, a teraz co jakiś czas musi poprawić tor jazdy. W serwisie powiedzieli, że to przez elektryczne wspomaganie układu kierowniczego i rozmiary auta. A z tym ściąganiem, to mu naprawili... zbieżność poprawili i już mu cacy.
canion:
dardum - zrób wygłuszenie drzwi. raz że bedą sie lepiej zamykały a dwa że głośniki zaczną wtedy naprawdę grać.
dardum:
Już bym to zrobił ale nikt na razie nie podpowiedział jak zdjąć bezpiecznie tapicerkę. Eksperymenty mogą sie źle skończyć.Może kiedyś ale thx za sugestię
Nawigacja
[#] Następna strona