Forum > Zakup Hyundaia

Czy warto kupić Sonatę/Grandeura?

(1/2) > >>

S(o)enator:
Cześć i czołem. Zamierzam zmienić auto. Od kilku lat bardzo mnie interesuje Hyundai Sonata/Grandeur, niestety, bardzo ciężko kupić te modele, jest ich mało na naszym rynku, szczególnie Grandeur. Znalazłem kilka sztuk i bardzo bym prosił o Wasze opinie odnośnie ich. Może ktoś mieszka w tym regionie, mógłby sprawdzić je za opłatą czy coś?
Pozdrawiam.

Grandeur - Miesiączkowo
Sonata - Kraków

S(o)enator:
Nikt, nic?

S(o)enator:
Bardzo pomocne forum

Tarender:
Hej, też szukałem sonatki od ok roku, aż wkońcu się odważyłem i zakupiłem takową ale z silnikiem 2,0 benzyna+ zagazowałem i ogolnie jestem mega zadowolony (przesiadka z passata b6) auto mega ciche,plastikowe ale świetnie spasowane, dużo lepiej od passata! może właściwości jezdne nie sa idealne (trochę miękko) ale ogólnie auto cudne :) jak masz więcej pytań pisz na priv

Hants:
Czasem warto trochę poszperać na forum - wątków tego typu było już sporo, komentarze są raczej bardzo pozytywne, choć jeden nie upilnował oleju i potem oglądał wał w kabinie, drugiego dziwi, że niedogrzana Sonata na 2km odcinku spala zima 16 litrów na setkę.

Fajne, wygodne i przestronne auto - bierz!

Ja chyba następnego wezmę Grandeura, ale potem już będę się downsizingował aż skończe Hondzie Jazz ze słomkowym kapelusikiem na tylnim podszybiu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej