Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
Błąd sterownika AIR BAG - Hyundai Coupe -może da się taniej?
kml:
--- Cytat: "fuzel" ---Walnąłem w niego tak przy jakiś 110km/godz. Gdybym miał poduszkę powietrzną i normalny zagłówek byłoby OK, a tak kręgosłup trochę się "posypał"
--- Koniec cytatu ---
Ty się ciesz, że jeszcze masz kręgosłup i że żyjesz w ogóle.
Jeżeli nie boisz się używek to szukaj na szrocie. http://forum.hyundaifanklub.pl/viewtopic.php?t=311 niestety ogłoszenie w tym temacie jest nieaktualne ale OIDP to antonio kupował gdzieś w okolicach Łodzi i to było naprawde ogromniaste "złomowisko" z samochodami ściągniętymi z UK i jakoś tak. Niestety nie moge się dogrzebać adresu więc pisz do antonia i wpisz tutaj adres strony jaki Ci poda - na pewno się przyda ;)
fuzel:
Kupiłem na Allegro na rachunek z gwarancją i prawem zwrotu gdyby coś nie pasowało. Z przesyłką 260 zł. Jutro jadę do serwisu, mają mi ten sterownik zamontować i sprawdzić.
Napiszę jeszcze , czy wyszło OK.
fuzel:
Byłem w ASO, podłączyli sterownik, podpięli komputer i jest Ok. Zapłaciłem 74zł. Razem wszystko ( 2 x byłem w ASO) kosztowało mnie to 434zł
Tomasz1023:
Ciekawe dlaczego sie ten sterownik posypał :?: .Przecież go nikt młotkiem nie nawalał.Dziwne
Jarek:
--- Cytat: "Tomasz1023" ---Ciekawe dlaczego sie ten sterownik posypał
--- Koniec cytatu ---
Gdzieś czytałem o przypadkach podpięć kompa do auta przez domorosłych usprawniaczy, cofanie liczników i te sprawy, podobno można w ten sposób uszkodzić taki sterownik. Podkreślam że tylko czytałem ale czy to prawda to nie sprawdzałem.
Nawigacja
[#] Następna strona