Forum > ix35 EL

Popękana ekoskóra na fotelu ix 35

<< < (2/3) > >>

jacek2:
Ale u tapicera wzoru i koloru nie dostaniesz.......

andrea365:
Szukam zbliżonego koloru,może ktoś z klubowiczów naprawiał.

zaless:
Wiatm.  Nie powiem nic innego ale też mam problem z popekanym siedzeniem kierowcy... Może ktoś mi pomóc rozebrac te boczki plastikowe przy fotelu? widziałem tam jakies śróbki i co dalej po odkręceniu .... Tapicer powiedział, że jak je zdejme to coś mi podklei czy coś i bedzie git...

nomi9:
Witam
Bez demontażu fotela można zdjąć tylko osłonę zewnętrzną ( domyślam się że z tej strony pękło poszycie) trzeba zdemontować zaślepkę pod którą jest śruba mocująca następnie dźwignie regulacji wysokości fotela i pokrętło regulacji oparcia. A jak to podklei tapicer ? ja tego nie widzę
 bo żeby podkleić od spodu trzeba zdjąć napinanie poszycia które jest pod fotelem a naklejenie łaty na zewnątrz będzie nieestetyczne. nie lepiej zdemontować fotel i wszyć naturalny kawałek skóry?.

Tak tylko pytam pozdrawiam

zaless:
Witam i Dzięki.
Fotel kierowcy pęknięty jest z boku lewa strona tak lekko powyżej dzwigni regulacji wysokości fotela , włąsnie muszę się dobrac od strony wewnętrznej do tej ala skóry... Chyba jak mówisz lepiuej zdemontowaćcały fotel i wtedy na spokijnie sie bawić pęknięciem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej