Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
przeglub wymiana i rodzaj scoupe 1994
on86:
Masz rację Bartek. Właśnie się ojczulek tak załatwił i unieruchomił auto. Sprzedali mu przegub na 22 ząbki, ale za mały, ponieważ nie chce wejść na półośkę :evil:
dzako:
panowie a może jednak jest jakis sposób na to by bez rozbierania dobrze dopasować przegub ;/ wiem że one chyba nie maja na sobie żadnych oznaczeń bo dziś sprawdzałem na gumie ( osłonie jest jakiś nr ? po nim chyba nie dojdę jaki mam przegub , a na opasce były widoczne znaczki audi i vw ;/ <co?> może jakoś rocznikami uda sie ustalić jaki mam tam przegub lub jakoś po tych srednicach co tu podaliście jakos ustalę jaki tam siedzi ? tylko do czego sie mają te średnice ? pomocy potrzebuje szybkiej odp :D bo auto mam do pracy potrzebne a jak sie rozleci to bede uziemiony ;/
on86:
--- Cytat: "on86" ---Masz rację Bartek. Właśnie się ojczulek tak załatwił i unieruchomił auto. Sprzedali mu przegub na 22 ząbki, ale za mały, ponieważ nie chce wejść na półośkę
--- Koniec cytatu ---
Małe sprostowanie. Ojciec sklepał półośkę i dlatego nie chciała wejść, a poza tym źle przeliczyli w sklepie ząbki i okazało się, że przegłub ma 23 ząbki.
dzako:
ja tak patrząc na aukcje na allegro i jest wielka przepaść cenowa - od 55 zł do 170 a mi w sklepach wołali od 140 do 190 ;/ więc juz sam nie wiem co mam wybrać :( szczerze nie mam kasy za duzo a te za 55 są na innej aukcji za 76 chyba do tego 2 lata gwarancji :)
<co?> chciałbym na dniach coś zamówić ;( myslalem ze nawet żeby zmierzyć tą średnice i wtedy będę wiedzieć w 80 % ze kupie odpowie przeguby :) :roll: jeszcze jedno pytanie czy one sa lewe i prawe ? bo ja juz zgłupiałem :-? obstawiam że to co mam to są 25 i 23 ząbki
on86:
--- Cytat: "dzako" ---est wielka przepaść cenowa - od 55 zł do 170 a mi w sklepach wołali od 140 do 190
--- Koniec cytatu ---
Tata zapłacił 170zl.
--- Cytat: "dzako" ---obstawiam że to co mam to są 25 i 23 ząbki
--- Koniec cytatu ---
Też bym tak obstawiał-lewy 23 ząbki, prawy 25 ząbków.
--- Cytat: "dzako" ---jeszcze jedno pytanie czy one sa lewe i prawe
--- Koniec cytatu ---
Tak(mi się wydaje).
Nawigacja
[#] Następna strona