Forum > i40 VF
Końcówka sprzęgła zbiera na samym dole
boleq1971:
Hani ... patrzyłem na nr wybity na pompce ale internet nic mi nie znalazł. Jak wspominałem wcześniej znalazłem tą z nr końcowym Z900 w De ale i tu teraz mam jazdę:wrzuciłem do koszyka i dupa nie ma opcji zapłaty ani wyboru dostawy. Po kontakcie z firmą dziś dostałem odpowiedź: nie wysyłają do UK jpd....Ostatecznie po konsultacji z zaufanym majstrem kupiłem tą z linku co kolega wyżej wrzucił., bo Jak
stwierdził może będzie pasować ewentualnie wymienić ten "patyk"z wyrobionymi oczkiem Jak dotrze do mnie pompka do lhd dam znać jaka jest faktyczna różnica.
boleq1971:
Cześć .Dzisiaj dotarła do mnie pompka z PL i ....NIE MA ŻADNEJ RÓŻNICY oprócz ceny ;D pomiędzy pompą do "anglików " a tą do samochodu z kierownicą po lewej stronie...Na temat sprzedawców internetowych brak moich niecenzuralnych słów 8)
Rbodek:
I tak do końca nie wiadomo co się dzieje że biegi haczą ja odpowietrzyłem sprzęgło ale nie tak jak pisał kolega że naciskał sprzęgło ja to zrobiłem naciskając hamulec i połączyłem odpowietrznik hamulca i sprzęgła - taka miałem instrukcje.
I dalej biegi haczą ciekawe czy wymiana pompy coś pomoże? Bo już chyba wszystko wymieniliście a jeszcze w jaki sposób można sprawdzić ten regulator sprzęgła ?
boleq1971:
Będę wymieniał ten regulator teraz w piątek więc dam znać czy pomogło ..... Już wszystko co możliwe powymieniałem (wliczając olej w skrzyni) i naprawdę mam już dosyć tego samochodu 8)
boleq1971:
Wymiana regulatora nic nie pomogła ......
Nawigacja
[#] Następna strona