Forum > i30 PD

I30 PD - Jak uruchomić funkcję SLIF?

<< < (13/20) > >>

DrAdi:
Skoro też tak masz to znaczy, że programiści Hyundaia coś skopali albo jeszcze trzeba gdzieś w serwisie wgrać oprogramowanie do kamery właśnie.

Popytam w ASO i dam znać, niestety po gwarancji już samochód.

Rihat:
Część, byłem dzisiaj w ASO by włączyć funkcję SLIF i powiedziano mi że nie posiadam kamery i nie jest to możliwe by ta funkcja działała, kurcze jak widzę że ludzie z bida edition mają tą funkcję, a ja nie mogę mieć to nie potrafię tego zrozumieć. Posiadam wersję confort z pakietem LED, winter , navi i 10" wyświetlacz. Czy można to zweryfikować jakoś czy mogę mieć włączoną te funkcje i tylko mnie zbyli?
Pozdrawiam.

taki--jeden:

--- Cytat: Rihat w 14 Czerwiec 2024, 23:05:47 ---Część, byłem dzisiaj w ASO by włączyć funkcję SLIF i powiedziano mi że nie posiadam kamery i nie jest to możliwe by ta funkcja działała, kurcze jak widzę że ludzie z bida edition mają tą funkcję, a ja nie mogę mieć to nie potrafię tego zrozumieć. Posiadam wersję confort z pakietem LED, winter , navi i 10" wyświetlacz. Czy można to zweryfikować jakoś czy mogę mieć włączoną te funkcje i tylko mnie zbyli?
Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

Napisz które to ASO takie mądre.

Rihat:
Waro Katowice, dodam że wcześniej będąc na przeglądzie w Dąbrowie Górniczej ASO Szymański zażądali 200zl za podłączenie pod komputer.

taki--jeden:

--- Cytat: Rihat w 14 Czerwiec 2024, 23:39:42 ---Warto Katowice, dodam że wcześniej będąc na przeglądzie w Dąbrowie Górniczej ASO Szymański zażądali 200zl za podłączenie pod komputer.

--- Koniec cytatu ---

Przewin stronę czy dwie wstecz i znajdź malerikula i on Ci zrobi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej