Forum > i40 VF

Hyundai i40 czy pasuje zderzak z grilem od i40FV ???

(1/2) > >>

Zawach:
Jak w temacie kupiłem rozbitego hyundai i40 sedan 2013 wersja komfort 1,7 crdi 115 KM
do wymiany maska zderzak przedni wraz z grilem i jeden błotnik prawy
 i pytanie czy również by pasował sam zderzak wraz z tym nowym grilem od i40VL żeby pasowało do mojej starszej wersji ? czym one się różnią te wersje i40 i i40vl  ?? a może tylko samym grilem ??  czy lampy maja taki sam kształt choć maja inna budowe ??

pudzian3:
Witam
Wiem ze jeden koles z hiszpanii wsadzil zderzak po lifcie we wczesniejsza wersje ale nie pamietam czy musial coa przerabiac czy weszlo bez problemu ;)

waszek_rmc:
Ruscy też maja takie mody. Kiedyś trafiłem na opis przeróbki, efekt niesamowity :) Jak znajdę to wkleję link

[ Dodano: 2018-04-27, 18:02 ]
https://hyundai-i40.ru/forum/showthread.php?t=1155

Zawach:
Sory to pasuje ?? nie znam ruskiego i nie mogę powiększyć tych zdjęć porównawczych a w niedziele jadę do poznania na giełdę po części i jak to na giełdzie przystało będe szukał okazji  8-)

Szczerze to powiem ze lampy przednie (szczególnie światła dzienne) i przeciw mgłowe które są ledowe i wcale ich nie widać :-/  (o właśnie czy będą pasowały ?? bo moje są dobre) podobają mi się z starego modelu ale za to grill z modelu po liftingu  :-P  
Nie ma jak to poprawić markę łącząc to co najlepsze i jednocześnie być wyjątkowym bo drugiej takiej na północnej polsce nie bedzię:mrgreen:

radziej25:
Witam kolegę czy udało się coś ustalić odnośnie modyfikacji i40. Jak udały się zakupy w Poznaniu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej