Forum > i40 VF

[i40 VF] Dodatkowe podświetlenie elementów wnętrza

<< < (2/4) > >>

JACKAUTECZKO:
Witajcie

Oto następny etap moich prac

//www.youtube.com/watch?v=kwew7b_h3Es

Pozdrawiam

Jacek72:
Kurcze..ja bym dal tylko jeszcze na drzwi przód i tył..Nie wiem czy nie za dużo się tego światła robi. Ale być może w realu,tak jak mowisz,wygląda to dobrze.

JACKAUTECZKO:
Witaj

Dziękuję. Serio w realu dużo lepiej wygląda.
W drzwiach zrobię bankowo , tylko musi się cieplej zrobić , bo trzeba tapicerkę w drzwiach zdjąć żeby prąd znależć . To trochę trwa.

Jak już wcześniej pisałem zrobiłem sobie podobne oświetlenie łącznie z drzwiami w swoim nissanie Xtrail , bomba. A podpatrzyłem kiedyś  pomysł na zlocie klubu Nissana w Dortmundzie gdzie kolega zrobił podobne w Murano. Nie bylo nikogo bez efektu ŁaŁ. Nie lol tylko łał . I tak się zaczęło.

W i 40 miałem już to dawno zrobić ale czasu brakowało bo jeżdziłem na trasie Bln Prs, a teraz już tylko jeżdże po BLN czyli jestem na miejscu tzn mam więcej czasu.

Jak ktoś ma takiego fijola jak ja to niech się nie przejmuje , to nir grożne i nikomu innemu też nie zagraża  :-)
I pobudza do myślenia ....

Pozdrawiam

leonek67:
Witajcie
Światłowód zamontowany! Założyłem go nad listwą bo jeśl zdecyduję się na montaż w drzwiach będzie zachowana ciągłość.
Efekt rzeczywiście wow, robi wrażenie,koledze JACKAUTECZKO dziękuje za fajny pomysł :-D  :-D  :-D
Pozdrawiam Forumowiczów

MD13:
dobra podjadałem się :) pytanie techniczne gdzie się podpięliście z zasilaniem? macie jakiś przełącznik czy po prostu pod jakąś żarówkę w środku?? a i gdzie kupowaliście ten bajer?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej