Forum > Kona

Hyundai Kona

<< < (4/6) > >>

lovelypl:
W sumie za cenę lekko poniżej katalogowej mam: lakier jaki chciałem, dach w innym kolorze, światła w drzwiach, nakładki na progi, okablowanie pod hak (ale bez haka), pierwszy przegląd gratis, dywaniki, wkładkę do bagażnika.

kowal:

--- Cytat: "Miras2016" ---To może Ty się pochwal, czy udało Ci się coś urwać z ceny katalogowej...
--- Koniec cytatu ---

Wersja premium 1.6 + pakiet skóra + ciemny dach 112750 zł

[ Dodano: 2018-03-11, 14:46 ]

--- Cytat: "Miras2016" ---@Kowal udało Ci się jakiś upust wytargować?
--- Koniec cytatu ---

Miras2016:
To dobrą cenę wynegocjowałeś (model z 2018r ?), w moim salonie strasznie się szczypią i nic nie chcą upuścić. Twierdzą, że to nowy model i nic nie mogą zrobić  :-/

kowal:
Tak 2018 , zamawiałem na początki lutego , wysłałem zapytanie do kilku dilerów z mazowieckiego
dostałem taką cenę bez jakiegokolwiek targowania u 2 , wybrałem najbliższego i zamówiłem :)

lovelypl:
Takie pytanko mam do posiadaczy (i nie tylko):
Widać gdzieś, kto jest dostawcą danych do nawigacji Hyundaia? Gdzieś widziałem Here, co nie jest dobrą nowiną, ale mogło być gorzej :) Chciałbym się upewnić.

I druga sprawa. Na stronie jest taki zapis: "Nawigacja jest dostępna z 7-letnią, darmową subskrypcją usług LIVE."
Po pytaniu do polskiego Hyundaia otrzymałem niby odpowiedź, ale mętną :) Dla mnie "usługa LIVE" oznacza usługę dotyczącą aktualnego natężenia ruchu. Co jest słabo możliwe jeśli samochód nie ma wbudowanego 'telefonu'.
Hyundai odpowiedział tak, że nadal nie wiem co to za usługi :)

update: na stronie ogólnoświatowej w broszurce jest napisane wprost: "7- year subscription to LIVE Services, with real-time traffic, weather, speed control* and POI information."
gwiazdka jest dla fotoradarów, że nie w każdym kraju jest to dostępne.
Napisałem do głównego Hyundaia i zobaczymy co odpiszą, bo mnie to bardzo ciekawi. Oznaczałoby to, że Kona ma wbudowany telefon z kartą SIM, albo, że wymaga np. sparowania ze smartfonem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej