Forum > Matrix / ix20
[ix20] Czy ktoś ma LPG?
KoTeK:
--- Cytat: "ph71" ---
Hyundai jak kobieta: wczoraj mówi nie, dzisiaj mówi tak... ...........
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.... wczoraj czytam, że Hyundai podpisał umowę z firmą Czakram - czy jakoś tak, na montaż LPG w i20.
Dokładnie jest tak jak piszesz..... polityka "interesu" jest tutaj wszechobecna.
epus:
Witam !
Dzisiaj przeglądając strony serwisów w Czechach np. AUTOCENTRÁLA s.r.o. Autorizovaný prodejce
Adresa:
Ostravská 1946/12
Karviná – Fryštát 733 00 doczytałem się ,że w modelach nowych ix 20 można za dopłatą ok.30.000 koron zamontować instalację LPG. W załączeniu link do cennika http://www.acacentrum.cz/download/cenik/cenik_ix20.pdf.
U nas jak pytałem, otrzymałem odpowiedź ,że nie ma takiej możliwości. Pozdrawiam wszystkich.
ph71:
--- Cytat: "epus" ---doczytałem się ,że w modelach nowych ix 20 można za dopłatą ok.30.000 koron zamontować instalację LPG... U nas jak pytałem, otrzymałem odpowiedź ,że nie ma takiej możliwości. Pozdrawiam wszystkich.
--- Koniec cytatu ---
Nie tylko w Czechach, ale i we Włoszech oraz ostatnio w Niemczech również.
P.S. Ze swojej instalacji jestem bardzo zadowolony, ale nie tylko z efektów finansowych. Auto na lpg mam tak wystrojone, że subiektywnie lepiej mi się jeździ na gazie niż na benzynie, przynajmniej jeśli chodzi o miękkość pracy silnika i jego głośność na autostradzie powyżej 120km/h.
lukasz.zst:
Hyundai motor Poland polskich klientów ma w d....
Od wczoraj jest nagonka że jak któryś diler w Polsce złożył lpg ,lub klient sam złożył, i przyjedzie na serwis od razu straci gwarancje. LPG można założyć w czechach 100% legalnie. Tak dostałem w czoraj odpowiedz z Hyundaia. Tez zastanawiam sie nad montażem
grinn:
Witam wszystkich,
Mam pytanie, może jesteście w stanie pomóc.
Czy znacie konkretny serwis hyundai-a, który jest w stanie założyć instalację LPG do IX20 1.6 bez utraty gwarancji.
W salonie w Polsce nie ma szans. Z drugiej strony każdy zakład instalujący gaz podejmie się zamontowania takiej instalacji.
Będę ogromnie wdzięczny za pomoc, jakąś podpowiedź, cokolwiek.
Z góry dzięki!
Nawigacja
[#] Następna strona