Forum > i30 PD

PROBLEM Z BAKIEM

<< < (6/17) > >>

fryc86@poczta.onet.pl:
No jak mowilem OFICJALNE pismo i jest :
- zamówiony pływak (czy jak to się nazywa)

- z czujnikiem też mają coś zrobić

Proszą o cierpliwość bo towar idzie z Korei ma być koniec lutego i wtedy wymienią zobaczą czy pomoże.

Po oficjalnym piśmie do Dyrektora Hyundai Auto Club Szczecin

[ Dodano: 2018-02-22, 14:52 ]
Cos i sie wydaje ze wasze problemy z wskazaniem chyba nie wypalą ja tankuje od początku tyle samo ok 40L wiec wskażnik pokazuje dobrze ze np zostało 20 km do konca paliwa bo tankuje i pokazuje ok 550 km i tak cały czas.

A skoro u mnie NIBY zajżeli do baku i przy 9 km do przejechania było ok 8-10l paliwa to chyba błąd konstrukcyjny by pasował.

Zobaczymy jak wymienią pływak jednak moje zmartwienie jest takie - jeżeli założą mi drugi tylko nowy a to PROJEKT jest zły to nic sie nie zmieni - ZDROWE ROZUMOWANIE !!!

I co wtedy bede czekał na akcje serwisową a skoro nikt nie zgłasza albo serwisy olewają to tej akcji się nie doczekam :(

fryc86@poczta.onet.pl:
Definitywnie wina złego zaprojektowania plywaka !!!

Stwierdzono to teraz po jego wymianie na nowy - EFEKTU ZEROOOO !!!

I teraz prosze uzytkownikow benzyn o zgłaszanie tego i moze KOREANCE zrobią akcje serwisową bo po zatankowaniu do pełna przejeżdzam 520 km a w baku zostaje jeszcze ok 1/5 baku (10litrow)

Czekam na wasze zgłoszenia 1,4 BENZYNA

asche:
Wczoraj tankowałem po przejechaniu ~685km (komputer wskazywał jeszcze możliwe do przejechania ok. 30km), do odbicia pistoletu udało się wlać ok. 42 litry benzyny. Dodatkowo, wyciągając lekko pistolet i trzymając do połowy spust dotankowałem do ~50l. Widzę tu raczej problem z niewłaściwym odpowietrzeniem zbiornika paliwa.

fracz:
Widziałem ten wątek wcześniej i potwierdzam - auto wczoraj odebrane z salonu, piszczenie całą drogę że rezerwa i pusty bak a na stacji do odbicia pistoletu weszło 44 litry.

qbadm:
Wiecie już dlaczego assistance Hyundai zapewnia dowóz paliwa? Sytuacja nie będzie miała miejsca właściwie nigdy, bo wskazówka na zero a 8 litrów w zbiorniku :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej