Forum > i30 PD
Problemy z AEB
qbadm:
Cześć, jeśli Wasze i30 również mają problem z działaniem AEB podczas opadów deszczu, śniegu czy podczas pracy wycieraczek - podziel się w tym wątku.
W mojej opinii to choroba wieku dziecięcego modelu PD, bo kamerka jest baaardzo wrażliwa na najmniejsze nawet zabrudzenia szyby - to tego te paskudne żółte kontrolki na tablicy :-P
Leszek64_64:
Witam.
To ja niestety wyjechałem z tym AEB przy odpisywaniu w sprawie poszarpywania.
No ale to miała być tylko mała dygresja.
No ale teraz w temacie AEB. Ten problem z wyłączaniem się kamery występuje nie tylko przy deszczu czy śniegu. Uliczne oświetlenie wieczorem również powoduje wyłączanie kamery.Trochę to dziwne. Ale chyba coś jest na rzeczy bo szukając informacji na ten temat spotkałem się z jakąś informacją o akcji przywoławczej Hyunadia i30 własnie w sprawie kamery. Tekst był po rosyjsku więc nie bardzo kumałem o co chodzi. W każdym razie pisali o kamerach i AEB.
pagin:
--- Cytat: "Leszek64_64" ---Tekst był po rosyjsku więc nie bardzo kumałem o co chodzi. W każdym razie pisali o kamerach i AEB.
--- Koniec cytatu ---
Czy mozesz podac link?
Leszek64_64:
Przykro mi, ale czytałem o tym latem i już nie pamiętam gdzie.
Jackos:
A ja wiem gdzie ;)
https://docviewer.yandex.com/view/0/?*=2h7rH6qwg5X1fIv0Lq%2FoNSEhjVh7InVybCI6InlhLWRpc2stcHVibGljOi8vNFRUdUxHQTRqczhtQzUyc0xTRWdIc2d1ekNDQko2NmdqUWxpR3UyTW1SZz0iLCJ0aXRsZSI6IkhTUjE3LTQxLUMxMDAtUERlLnJhciIsInVpZCI6IjAiLCJ5dSI6IjEzODAxOTAzMTQ0MjE2Njk4OCIsIm5vaWZyYW1lIjpmYWxzZSwidHMiOjE0OTcyOTgwMDgxMjN9
Nawigacja
[#] Następna strona