Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Podświetlenie przycisków
Ericsson:
a ja mam pytanie jakie sa zarowki do poswietlenia numerkow pokazujacych bieg w automacie czy sa takie same jak od podswieltenia np akululatora czy kontroli oleju?
Arek_Gazda:
Witam, podepnę się pod temat... nie działa mi górny stóp z tyłu samochodu. Wymieniłem żarówkę (była ewidentnie spalona), ale niestety stóp nadal nie działa :(
A przy okazji... podświetlanie przycisków w Santa Fe to jakaś bolączka... mi nie działa w przyciskach awaryjnych, ogrzewania szyby i przeciwmgielnych, lewa strona klimatronika, a deska rozdzielcza świeci strasznie słabo. Miałem już kilka aut w życiu, ale w żadnym nie miałem tyłu żarówek do wymiany :)
vanhelsing:
Panowie....rozumiem Wasz ból, ale gdyby problemy z samochodem ograniczały się do spalonych żarówek, to świat byłby piękny, nieprawdaż :mrgreen:
Arek_Gazda:
W sumie tak :) ale dzisiaj rano rozkręciłem konsolę, wymieniłem żarówki w klimatroniku (dziwne, bo nie świeciły lewa strona, zmieniłem żarówkę, zaczęła świecić, ale za to przestała pozostała część, więc musiałem wymienić wszystkie, a z tymi drucikami to robota głupiego). Potem wymieniłem żarówki od podświetlenia w przyciskach do świateł przeciwmgielnych i ogrzewania szyby i... dalej nie świecą :(. Ktoś ma pomysł dlaczego?
Aha, przy okazji wymiany żarówek w klimatroniku urwała mi się malutka gumka od przycisku włączania nadmuchu na szybę (jeden z trzech na dole klimy). Kris wie gdzieś można coś takiego naprawić?
lucasy:
Gdzie kupiłeś żarówki do panelu klimatronika?
Nawigacja
[#] Następna strona