Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Podświetlenie przycisków

<< < (11/18) > >>

marian_admwz:
Dzięki

hallojames:
Witam,
czy w waszych SM są podświetlane przyciski blokady drzwi i okien? A przycisk regulacji intensywności podświetlenia deski i zegarów? Jak dostać się do przycisków podgrzewania foteli? W 2 przyciskach padły mi żarówki.
Pozdrawiam

maciekw:
przyciski blokady i instensywności nie są u mnie podświetlane.
do przycisków podgrzewania foteli dostajesz się od góry: weź coś delikatnego, czym nie uszkodzisz plastików (cienki śrubokręt płaski albo lepiej coś plastikowego) i podważ przyciski, żeby wyszły do góry. Odłączasz przewody i potem już rozbierzesz.

hallojames:
Dzięki za info. Pobawię się w wolnym czasie. Wymieniłem już żaróweczki w podświetleniu przycisku ogrzewania szyby i tylnych przeciwmgielnych. Gdyby ktoś szukał żaróweczek, to we Wro na Dworcowej jest wszystkomający sklep elektroniczny. Żaróweczki po 2 zł kupowałem.

--- Cytat: "maciekw" ---przyciski blokady i instensywności nie są u mnie podświetlane.
do przycisków podgrzewania foteli dostajesz się od góry: weź coś delikatnego, czym nie uszkodzisz plastików (cienki śrubokręt płaski albo lepiej coś plastikowego) i podważ przyciski, żeby wyszły do góry. Odłączasz przewody i potem już rozbierzesz.
--- Koniec cytatu ---

maciekw:

--- Cytat: "hallojames" ---Żaróweczki po 2 zł kupowałem.
--- Koniec cytatu ---

Ja kupiłem diody 20gr/szt + rezystory 50gr/10szt, chwila lutowania i światełka nie do przepalenia. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej