Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Podświetlenie przycisków
stolek6:
No niestety trzeba. Ale jak pisalem w temacie zalozonym przez Hultaya, nie jest to trudna sprawa.
Hulltay:
Probably, dzięki za linka do rozbiórki konsoli:) oraz Tobie Stolek6 za info.
Arni71:
Nawiązując do rozbiórki konsoli - czy demontaż radia - oryginał HYUNDAI/BLAUPUNKT potrzeba jakiegoś specjalnego ustrojstwa?? jak np w Astrze F potrzebne były takie specjalne druty żeby odblokować kieszeń.( z radiem JVC które wstawiłem w miejsce oryginalnego też dostałem w pudełku specjalne blaszki do odblokowania do demontażu - dot. Astry)
Nie chcę do tego podchodzić siłowo.
ferudin:
U mnie jak już pisałem w poprzednich postach przyciski od opuszczania szyb od strony kierowcy (konsola w drzwiach kierowcy) nie są podświetlane. Jest podświetlony tylko jeden ten od szyby kierowcy. Do reszty koreańce nie dały diod. Miejsce na nie jest trzeba je tylko wlutować i będą podświetlane. Od lusterek też nie są podświetlane i LOCK UNLOCK też nie. Więc jednym słowem jest ciemnica. Co do przycisków na środkowej konsoli potwierdzam-trzeba ją rozbierać żeby się dostać do przycisków, a z podświetlaniem klimatronika jest jeszcze ciekawiej...ale wszystko jest do ogarnięcia.
Hulltay:
Arni71, tak potrzebne są te blaszki-wąsy do demontażu, jak demontowałem oryginalnego Blaupunkta to tez nich korzystałem (nowe Sony miało je również w komplecie).
Nawigacja
[#] Następna strona