Forum > i30 PD

Jakie felgi w rozmiarze 16" kupić?

<< < (14/23) > >>

mic83:

--- Cytat: "farciarzgilmore" ---kończyłem z kołami i wygląda jak dla mnie bardzo dobrze. 16 cali nie takie złe a i komfort dobry.
--- Koniec cytatu ---

Jak dla mnie bardzo fajnie te felgi pasują :).

--- Cytat: "farciarzgilmore" ---Musiałem zakupić odpowiednie nakrętki dla felg aluminiowych bo te ze stalowych nie pasują. Sprzedali mi oryginalne za 100 zł.
--- Koniec cytatu ---

Uważam, że dobrą cenę Ci zaoferowali. Ja kupowałem z allegro po 4,9zł/szt. bo ASO wołało 9zł/szt.

Taki mały off-top: tylne szyby masz fabrycznie przyciemnione czy oklejałeś?

farciarzgilmore:

--- Cytuj ---Taki mały off-top: tylne szyby masz fabrycznie przyciemnione czy oklejałeś?
--- Koniec cytatu ---

Sam przyciemnialem a widać to po jasnych kreskach na szybie. Oryginalne są trochę jaśniejsze.

weuek:
Wygląda pięknie , chociaż strasznie mi się nie podoba ta wersja nadwozia (jest jakaś taka niedokończona).

Nie było srebrnych czujników do zderzaka? W srebrnym fokusie założyłem srebrne i wyglądały świetnie...

farciarzgilmore:

--- Cytat: "weuek" ---Nie było srebrnych czujników do zderzaka? W srebrnym fokusie założyłem srebrne i wyglądały świetnie...

--- Koniec cytatu ---

Takie miałem jak kupiłem auto. W tej wersji chyba takie są. Szczerze mi to nie przeszkadza ale jak by to nie było drogie to same czujniki mozna by wymienić na srebrne.

weuek:
Zawsze kupowałem te same (3 razy, do trzech kolejnych aut) i płaciłem 100 zł.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej