Witam,
Zmieniłem miejsce postu, bo się zorientowałem, że w złym dziale je umieściłem...
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Hyundai i30 kombi 1.6 CRDi 110KM GO! i niestety w piątek zauważyłem pewien problem, który niestety nie ustąpił...
Pojawił się problem ze zmieniającą się samoczynnie godziną na zegarze...z tego co zauważyłem zmienia się sama godzina np. z 7.15 na 12.15., po ustawieniu właściwej godziny, po paru minutach zmienia się ponownie.
Dzwoniłem do ASO w Siedlcach i powiedzieli, że nie spotkali się jeszcze z takim przypadkiem. Powiedzieli żebym przyjechał, podłączą auto pod komputer, sprawdzą ewentualne błędy i zobaczą co jest grane. Pytanie czy po podpięciu pod komputer coś wyjdzie? Nie chciałbym jechać szmat drogi, tylko po to by wjechać na serwis i zapłacić kasę za podpięcie do komputera...mam nadzieję, że jeżeli faktycznie jest to wada osprzętu, to będzie podlegało to naprawie/wymianie gwarancyjnej?
Czy ktoś z Was drodzy Forumowicze spotkał się z takim przypadkiem? Jeżeli tak, co było przyczyną i jak sobie z tym poradziliście?