Forum > i30 GD
[i30 2016] Zmieniająca się godzina na zegarze
jareckialfa:
lepiej już im zgłoś taką usterkę im wcześniej tym lepiej, chociaż ja miałem widoczny na "gołe" oko przypadek parujących reflektorów i ASO nie widziało tego problemu :) więc pojedź i susz im głowę o takim przypadku
domizawa:
No i raczej tak zrobię...tylko wiesz jak jest (jak to z tą złośliwością rzeczy martwych bywa) jak po złości jak pojadę do ASO to wszystko będzie działać jak trzeba i stwierdzą, że problemu nie ma i jeszcze pewnie rachunek wystawią za podłączenie do komputera...Swoją drogą, jak się zakończył temat z tymi Twoim parującymi reflektorami? Uznali w końcu reklamację?
SphunaR:
1. Sprawdź opcje automatycznego ustawiania godziny, na pewno ją widziałem.
2. Mimo wyłączenia powyższej opcji za granicą (teraz np. Ukraina) mam podobny problem. Ustawię poprawną godzinę i po chwili zmienia się na (chyba) 12:15 i tak już zostaje. Za pierwszym razem myślałem, że radio się zepsuło. Na Ukrainie za każdym razem mam ten problem. W Polsce nie zauważyłem.
domizawa:
Ok, w takim razie muszę jeszcze raz przestudiować instrukcję i sprawdzić te ustawienia. Dzięki za odpowiedź. Gdyby coś ktoś jeszcze chciał dorzucić to poproszę :-) Każda sugestia, uwaga się przyda...
jareckialfa:
co do lamp to sam sobie poradziłem z problemem , ale oczywiście pisałem do Hyundai Polska i jak zwykle odpisywali masło maślane, więc odpuściłem bo nie miałem na to czasu, a druga sprawa jak usłyszałem w ASO że ten "typ tak ma" i jest to naturalny objaw to złapałem się za głowę.
Nawigacja
[#] Następna strona