Forum > Lantra

Ogrzewanie Tylnej szyby

<< < (3/3)

roofus:
robie up-a
Zima idzie muszisz szybko zrobic te ogrzewanie szyby zebys mial cieplo w rece jak bedziesz auto pchal ;)

Tajniaczek:
Wczoraj Pobyt u innego magika Podswietlenie przełącznika działa :lol: , zlokalizowany przekaźnik :-D pod dźwignia ręcznego prąd do przełącznika nie dochodzi :-( po 3h kolejny magik odpuścił. :evil: Ale mam inny problem potrzebuje Znaleźć poduszke Silnika przednią do Lantry 1.5 1992 rok G4DJ :!: namierzyłem w ASO ale cena mnie poraziła 170zł :roll:A więć poduszke metodą prób i błędów zdobyłem za 55 zł w Intercarsie jest to poduszka według katalogu intenetowego do Sontay dla zainteresowanych numer wklepie jutro Pozdrawiam Taj

bodhi1985:
Witam,
jestem nowicjuszem, w swiecie motoryzacji a takze w kontakcie z Lantrą, którą nabyłem tydzien temu. Nie działa ogrzewanie tylniej szyby. Sprawdziłem napiecie przy koncowkach przy szybie - brak. Nie wiem, ktory bezpiecznik jest odpowiedzialny za ogrzewanie - moze ktos dac jakas wskazowke?
Jezeli uszkodzony jest przekaznik, to nalezy go wymienic, czy mozna naprawic w jakis sposob? Jaka jest cena zakupu/naprawy?

Pozdrawiam,
Tom

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej