Forum > ix35 EL

[ix35 EL] filtr kabinowy/przeciwpyłkowy

<< < (4/6) > >>

jacek2:
Głównie chodzi mi o filtr olejowy....  Powietrzny można sobie samemu wymienić i nie płacić ceny za niego jak w ASO.

firefighter1:
możesz przyjechać ze swoim filtrem, ale dla mnie to wątpliwa oszczędność.

MarekG:
Przy okazji mojej ostaniej wizyty w salonie Hyundaia zapytałem w serwisie o filtr kabinowy. Facet z obsługi powiedział, że mają filtry kabinowe z wkładem węglowym i kosztują one około 90 zł.
Na moje stwierdzenie że się pewnie pomylił i są to zwykłe filtry z wkładem papierowym, powiedział że na pewno się nie pomylił i ma filtry z wkładem węglowym.
Jeśli  tak jest to problem z głowy (filtry mamy na miejscu w serwisie) jest tylko kwestia wysokiej ceny ale to można przeboleć.

Gringo:

--- Cytat: "MarekG" ---Przy okazji mojej ostaniej wizyty w salonie Hyundaia zapytałem w serwisie o filtr kabinowy. Facet z obsługi powiedział, że mają filtry kabinowe z wkładem węglowym i kosztują one około 90 zł.
Na moje stwierdzenie że się pewnie pomylił i są to zwykłe filtry z wkładem papierowym, powiedział że na pewno się nie pomylił i ma filtry z wkładem węglowym.
Jeśli  tak jest to problem z głowy (filtry mamy na miejscu w serwisie) jest tylko kwestia wysokiej ceny ale to można przeboleć.
--- Koniec cytatu ---
A który to serwis, jeśli to nie tajemnica? ;-)

MarekG:
A nie jest to tajemnica, ,,Hyundai Sobań... w Kobyłce k. Warszawy  :-D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej